211-8003325 (Αθήνα)
2610-361461 (Πάτρα)

Μαζική Αποστολή SMS

Η υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων SMS (Bulk SMS Service) είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο άμεσου marketing και ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το κοινό σας (πελάτες, χρήστες των υπηρεσιών σας, συνάδελφοι, υπάλληλοι κλπ.). Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα.

Οποιαδήποτε επιχείρηση της οποίας η πελατειακή βάση, ανεξαρτήτως μεγέθους, περιλαμβάνει άτομα που είναι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου, μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την υπηρεσία μαζικής αποστολής SMS σαν εργαλείο αύξησης των πωλήσεων της.

Η Bulk SMS υπηρεσία μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από:

 • Διαφημιστικές Εταιρείες για να προσφέρουν στους πελάτες τους έναν ακόμα τρόπο διαφήμισης με πολύ μεγάλη διείσδυση στο κοινό τους.

 • Μεταφορικές Εταιρείες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (αεροπορικές εταιρείες, ΚΤΕΛ κ.α.) για να ενημερώνουν τους πελάτες τους σχετικά με τα δρομολόγια.

 • Μεταπωλητές (resellers) οι οποίοι ψάχνουν για μία επιχειρηματική ευκαιρία με μεγάλα περιθώρια κέρδους, η οποία απαιτεί πολύ μικρό κεφάλαιο εκκίνησης και δεν χρειάζεται τεχνικές γνώσεις από την πλευρά τους για να υλοποιηθεί.

 • Συλλόγους για να ενημερώνουν τα μέλη τους για διάφορα θέματα όπως εξόφληση συνδρομών, εκδηλώσεις και συνεδριάσεις, για την μαζική αποστολή ευχετήριων μηνυμάτων κλπ.

 • Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών για να ενημερώνουν τους πελάτες τους για καινούργιες υπηρεσίες, πακέτα προσφορών, εκπτώσεις κλπ.

 • Εμπορικές Επιχειρήσεις για να ενημερώνουν τους πελάτες τους για καινούργια προϊόντα, εκπτώσεις, κουπόνια, προσφορές κλπ.

 • Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Ξενοδοχεία για να ενημερώνουν τους πελάτες τους για νέες προσφορές.

 • Τράπεζες, Ασφαλιστικές και Χρηματιστηριακές Εταιρείες για να ενημερώνουν τους πελάτες τους για την τρέχουσα κατάσταση του λογαριασμού τους, τις αλλαγές στα επιτόκια, προσφορές πάνω σε τραπεζικά προϊόντα-δάνεια, την τρέχουσα τιμή μιας μετοχής κλπ.

 • Πανεπιστήμια, Σχολεία, Φροντιστήρια και Εκπαιδευτικές Σχολές για την ενημέρωση των σπουδαστών τους για ημερομηνίες και αποτελέσματα εξετάσεων, για ημερομηνίες έναρξης, εγγραφών, διακοπών κλπ., για βαθμολογίες μαθημάτων, για την ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των παιδιών τους κλπ.

 • Κινηματογράφους, Clubs, Κέντρα διασκέδασης και Καφετέριες για την ενημέρωση του κοινού τους για την πρώτη προβολή μιας ταινίας, για διάφορα events, για την πώληση προσκλήσεων σε parties κλπ.

 • Υποψήφιους Πολιτικούς και Κόμματα για να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους τους για τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την αποστολή ευχαριστήριων μηνυμάτων σε αυτούς μετά το πέρας των εκλογών, για την προσέγγιση νέων ψηφοφόρων, για την αποστολή μηνυμάτων σε ονομαστικές εορτές κλπ.

 • Εταιρείες Διοργάνωσης Συνεδρίων και Εκθέσεων για την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού πάνω στις ημερομηνίες έναρξης-λήξης μιας έκθεσης ή ενός συνεδρίου.

Ζητήστε τώρα το δικό σας demo λογαριασμό χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Επιστροφή στην Άρχη της Σελίδας